lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > V pořadí druhá kolekce New Cycle je venku i s překvapením!
 

V pořadí druhá kolekce New Cycle je venku i s překvapením!

V pořadí druhá kolekce New Cycle je venku i s překvapením!

Naše milé Lullinky, v pořadí druhá kolekce New Cycle je tady! Už je to téměř rok, co jsme vám představili koncept kolekcí New Cycle, které jsou vytvořeny ze zbylých materiálů. Po roce se nám opět v dílně nahromadily materiály, a protože musíme uvolnit místo pro ty nové, je čas dát těm starším nový život!

 


 

Lull nová kolekcia new cycle

Nová kolekce New Cycle je do velké míry složená z vašich oblíbených kousků. Když jsme viděli úspěch mikiny Kiyo, bylo nám jasné, který produkt nemůže chybět ani v této limitované kolekci. Mikinu jsme pro vás vytvořili ve čtyřech nových barvách.

Udělat kolekci bez "Edových" šatů bychom už snad ani nedokázali a design šatů Opium z roku 2020 jsme připravili v novém barevném provedení. Oblíbené prodloužené trička jsme opět vylepšili a přinášíme je ve třech barvách. Z letních tkanin jsme vytvořili lehké kulotky - ideální na léto a oblíbený balónový střih kalhot jsme tentokrát udělali z jemnější denimové tkaniny. Úplnou novinkou jsou naše áčkové šaty, které se již nevešly do kolekce jaro-léto.

Jelikož jsme našli skladem i několik materiálů z loňské New Cycle kolekce, rozhodli jsme se doskladnit oblíbené šaty Candy, Musa a tepláky Skamonkas, na které jste se často ptali :)

KOLEKCE NEW CYCLE 2021

No, a právě New Cycle kolekce jsou prostorem na překvapení a experimenty a ani v této kolekci nemůže chybět novinka v podobě našich prvních dětských věciček! Pětice dětských šatů, kterou jsme vytvořili, je zmenšenou verzí našich edových a áčkových šatů vytvořených ze zbylých materiálů, které by se na dámské věci již nedaly použít. Jedinečným bylo i focení této kolekce, protože jsme měli poprvé i dětské modelky. Věříme, že se vám naše limitovaná kolekce New Cycle 2021 zalíbí a pár kousků si najde místo ve vašem šatníku či v šatníku vašich dětiček :)

LULL KIDS

S měkoučkým pozdravem

designérka Zuzka 

#keeplovingandcaring