lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Nová kolekce Hippie Trippy a s ní láska, mír, pohoda a pozitivní energie.
 

Nová kolekce Hippie Trippy a s ní láska, mír, pohoda a pozitivní energie.

Nová kolekce Hippie Trippy a s ní láska, mír, pohoda a pozitivní energie.

Další kolekce, kterou už pro vás několik měsíců skládáme, je tady! Nadčasové střihy, univerzálně kombinovatelné barvy a hippie styl, který se nutně neváže na sezóny.

 


 

kolekcia hippie trippy lull

Láska, mír, radost, pohoda a pozitivní energie! I taková je naše nová letní kolekce, která v sobě nese smysluplnost bytí, lásku k sobě a ke svému okolí a volání po míru.

Náš Loungehood tým už nadobro zavřel dveře za chladnými tmavými dny a naplno vítá jaro a léto pestrými barvami této nové letní kolekce.

V hlavní roli šaty!

Který jiný kousek tak symbolizuje ženskost jako šaty? Dlouhé, krátké, tkané, pletené, áčkové, mini, midi či maxi! Všechny jsme se snažili zpracovat, aby sis vyskládala svůj šatník barevnou dávkou rozmanitosti. Veselou, svěží a tak trochu „etno“ náladu rozproudi i ty v nadcházející sezóně našimi šaty, je jich mnoho a máš z čeho vybírat.

šaty z kolekcie jar leto od Lull

Že děláme ty nejměkčí teplákové soupravy , to už všechny víte.Tři nádherné barvy teplákoviny jsme si pustili tak trochu pod kůži a vytvořily jedny z nejměkčích kousků této kolekce. Vybrat si pouze jednu z trojice potištěných mikin bude skutečně náročné, protože každá nese své vlastní měkoučké poselství.

Ještě větší dávku měkoučkosti jsme objevili ve zcela novém ekologicky vyráběném materiálu. Nejdříve jsme si jej šetřili do zimní kolekce (protože je trošku teplejší), ale protože jsme si radost z něj nedokázali nechat jen pro sebe, museli jsme vám věcičky představit už dnes! Vytvořili jsme z něj měkoučké tepláky ve složení 47% bavlna - 47% modal - 6% elastan a k teplákům dvě mikiny pro tvůj větší výběr.       

mikiny s potlačou Lull

Určitě sis všimla, že naše udržitelná sekce věcí se stále rozrůstá a nikdy nebyla tak velká jako právě dnes. Dalším eco friendly použitým materiálem je lehký micromodalový úplet, který je stvořený pro horké letní dny. Čtyři barvy tohoto lehoučkého materiálu jsme rozdělili mezi sedmnáct produktů a nemůžeme se dočkat, až znovu objevíš kouzlo tohoto letního materiálu.            

"Living my kind of happiness"... Další měkoučké mikiny s měkoučkým poselstvím se zapínáním na zip jsou konečně tady! Chladné letní večery, grilovačky s přáteli, ale i deštivé dny budeš milovat,díky měkoučkému zabalení se v další z našich ikonických mikin...            

jar leto 2022 produkty od Lull

Pokud však máš ráda klasičtější a čisté linie, určitě si vybereš z našich černých a khaki modelů. I při klasičtějších střizích jsme mysleli na variabilitu nošení a k vašemu oblíbenému střihu kalhot jsme vytvořili dvě různé mikiny.

Mysleli jsme na vás na všechny. Ať už jsi maminka nebo ne, jestli myslíš na planetu a řídíš se heslem „méně a kvalitněji“ nebo jen miluješ módu a chceš si zpestřit šatník. Při vytváření kolekce jsme mysleli také na věrné Lullinky, jejichž šatník si po několika sezónách zaslouží svěží nadílku oblíbených střihů. Edovy šaty a legíny v novém „flower-power“ vzoru nám jaksi zastřešují celou hippie kolekci, kterou vám chceme rozzářit léto.

Všechny naše kousky fungují dohromady, ale také každý zvlášť. Při navrhování sme často mysleli na léto, na dovolené a festivaly a jak si z věcí vytvoříme každý den nový „holiday look.“ Nechybí ani doplňky, na kterých jsme si dali tuto sezónu extra záležet!

Tak směle do toho Lullinky, vyberte si své kousky, se kterými si zpříjemníte toto léto!

Kolekce HIPPIE TRIPPY

Living my kind of happiness. Live your kind of happiness!