lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Nová kolekce Figgy Chew je zde.
 

Nová kolekce Figgy Chew je zde.

Nová kolekce Figgy Chew je zde.

Je to tady! Na tuto chvíli se vždy nejvíce těšíme a čekáme na vaše reakce. Spuštění nové kolekce v našem online obchůdku je pro nás vždy významnou a také citlivou záležitostí.

 


 

Každá kolekce je něčím jiná, ovlivněna našimi životními fázemi, vašimi připomínkami a množstvím inspirace, která kolem nás proudí. I tato kolekce je výjimečná. Nejenže jsme do ní dali maximum z našich dosavadních zkušeností, je to první kolekce, která vznikla v našem novém společném ateliéru. Speciálně musím vyzdvihnout přínos naší nové full-time designérky Aďky, díky níž se celý proces tvorby posunul opět o level výše.

Neodpustíme si ani jistou dávku sentimentu, protože půl roku práce pouštíme do světa jako dítě, které jde poprvé do školy. A nám je smutno, že nám tak rychle vyrostlo, ale současně se z něj těšíme. :)

Naše nová kolekce s názvem „Figgy Chew” nese v sobě prvky ženskosti, lehoučkou dávku elegance a samozřejmě prvky street-wear, které milujeme. Navzdory pandemickým podmínkám jsme vybudovali ateliér, pořídili nové krejčovské vybavení a šicí stroje, díky kterým můžeme ještě více zlepšovat technologii a kvalitu šití. Po celé Evropě jsme hledali ekologicky vyrobenou riflovinu, vyzkoušeli nové technologie barvení a potisku, nechali vyrobit na míru pletené patenty, designové tkaničky nebo krásné kovové komponenty do našich měkoučkých věciček. A proč název „Figgy chew”? Symbol fíků, který se nám v kolekci objevuje, nás oslovil celkem náhodně, až jsme mu úplně propadli.

Každý rok se těšíme na léto, na moře, do zahraničí, na světové veletrhy s látkami, které se letos nekonaly. Těšíme se na novou inspiraci, na nové materiály, na léto a na Lullinky, které potkáváme v našem oblečení. Nemůžeme se dočkat teplých dní a dne, kdy nové věcičky budeme moci nosit ven. Přesně jako fíky - dovážíme je z celého světa a až když je ochutnáme, zjistíme, zda jsou dobré a zda nám chutnají. Stejně jako my teď čekáme, jestli vám zachutná naše nová kolekce. Věříme, že už dozrála a přejeme dobrou chuť 

S měkoučkým pozdravem 

designérka Zuzka 

- - - - - - - - - -