lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > New Cycle vol.3
 

New Cycle vol.3

New Cycle vol.3

Měkoučké radosti z naší limitované - již v pořadí třetí kolekce s názvem New Cycle jsou tady!

 


 

kolekcia lounge affair od Lull banner

Po delší době jsme se rozhodli pro barvičky a zbrusu nové střihy jsme vytvořili v barevné škále pastelových, ale i pestrých odstínech.

Jednoduchost, čistota a pořádná dávka letních a svěžích střihů jsou něčím, čeho jsme se neuměli dočkat. Béžové a černo-šedé odstíny jsme tentokrát vyměnili za zelenou, fialovou či svěží žlutou barvu. A připravili si pro vás zcela nový barevný a tak trošku optimističtější pohled na svět, který nám už všem chyběl  Kolekce se skládá z řady materiálů, které už znáte a nechybí ani udržitelné a organické kousky. Obrovskou část kolekce tvoří trička, kterých nikdy není dost a abys měla s čím tato trička kombinovat, připravili jsme si pro tebe více tipů letních sukýnek! Na léto se budeš těšit i díky našim novým volánovým šatům – ty kratší jsme vytvořili ze 100% organické bavlny a je jich opravdu jen pár kusů!

svieža kolekcia od Lull

Chladnější dny strávíš v ikonických mikinách s novým Lull-potiskem ve dvou svěžích barvách nebo svůj outfit doplníš jarním kardiganem v zelené či fialové barvě.

Jednou z našich tropických novinek je nadčasový kalhotový overal, který svým střihem připomíná volné úpletové šaty. Overal si zamiluješ díky jeho vzdušnosti a pokud patříš mezi nás, které v létě nosíme pouze jeden kus oblečení, jsi tady docela správně!

mikiny a overal Lull Loungewear

Úplnou novinkou (kterou jsme si my ihned oblíbili) jsou svrchní košile z teplákových materiálů, které svojí funkcí nahradí tvůj oblíbený teplákový kardigan. Teplákovou košili si zamiluješ i díky její variabilitě a možnosti kombinovat s různými outfity. (Délku pod zadek oceníš například v kombinaci s legínami)

teplákové košele od Lull

Pastelové barvy, naše archivní kousky v novém kabátě, ale také oblíbené oversize střihy - to vše obsahuje naše nová a limitovaná New Cycle kolekce, která se už těší, jak ti zpříjemní příchod jarních dní :)

Pojď se seznámit s našimi novými kousky a pozvi do svého šatníku jaro!