lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Naše nej-měkčí kolekce „Lounge Affair”!
 

Naše nej-měkčí kolekce „Lounge Affair”!

Naše nej-měkčí kolekce „Lounge Affair”!

A jak vám ji představit? Začněme tedy od začátku..

 


 

kolekcia lounge affair od Lull banner

Kolekce „Lounge affair” začala vznikat začátkem dubna a opět nás čekalo množství rozhodnutí, jakým směrem se kolekce ubere. Prvním kouskem který vznikl, je první vlněný kabát, který je tak trošku netypickým modelem v našich kolekcích. Jelikož rádi inovujeme a rozšiřujeme naše možnosti, i tento kabát byl vzrušující výzvou. Potrápili jsme se hlavně s vhodnou podšívkou, neboť jsme se chtěli vyhnout polyesteru, a za vysrážení 100% bavlny děkujeme našemu partnerovi v Turecku.

V těsném závěsu za kabátem jsou pro nás vždy důležitým artiklem teplákové kardigany, které jsme tentokrát nechali na naší stážistce Anežce a s výsledkem jsme nadmíru spokojeni!

Nepochybně nejpropracovanějším a zároveň najprerábanejším kouskem této kolekce byl nový počin z našich rukou v podobě teplákové parky s velkými nakládanými kapsami a objemnou kapucí. Ale největší zkouškou tohoto produktu bylo sehnat druky, které nám náš partner na poslední chvíli nedodal a museli jsme rychle vymyslet alternativu. Zde jsme vesmíru poděkovali za existenci německého partnera , jejich přesnost, že všechno vyrobili podle našich požadavků, a nakonec přesně včas před focením.

kabaty a kardigany od Lull

Dalším specifickým prvkem kolekce Lounge affair jsou naše svetrové materiály s nimiž jsme tuto sezónu vůbec nešetřili. Právě naopak, certifikované a eco friendly materiály se nám opět rozrostly o nové barvy, a tak jsme rozšířili i naše portfolio produktů z měkoučké svetroviny. Roláky, mikiny, legíny (ba dokonce i legíny na cvičení), mikinové šaty a nesmí chybět ani svetrové kalhoty.

To vše jsme opět konstrukčně a technologicky vylepšili a připravili si pro tebe udržitelnou dávku měkoučké svetroviny vyráběné nedaleko v Itálii.

Pro věrné Lullinky jsme opět „oživili” naše měkoučké logo, které i po tolika letech nese vše, co Lull znamená. A to právě na produktu z našich začátků, na který jsme skoro zapomněli. Model prodlouženého oversized trička se po dlouhých letech vrací v měkoučkém provedení až ve třech barvách. (Později se v kolekci objeví i vaše oblíbené podkolenky, ale na ty si z výrobních důvodů budeme muset ještě chvilku počkat.)

 

doplnky a detaily kolekcie od Lull

No a jaká by to byla zima bez měkoučkého kabátu? Váš nejoblíbenější kousek z loňské podzim-zima kolekce jsme tuto sezónu překopali od základů, sice jsme použili i loňský materiál, ale vytvořili jsme z něj úplně nový chlupatý kousek. Podšitá kapuce pěkně drží tvar a díky knoflíkům se pěkně zapneš od krku až po stehna. Pokud již vlastníš károvaný Teddy coat z minulé sezóny, vyzkoušej úžasnou olivovou barvu.

Nesmíme opomenout ani nový design batikované soupravy, vyladěnou verzi sukně Dazzling, vyteplené legíny s oblíbenými podšitými dírami, či úžasné volánové šaty z měkoučkého plyše. Nezapomínáme ani na naše top kousky z minulých sezón a vracíme oblíbené modely v nových barvách. Opět se můžeš těšit na kapucové kardigany na zip, či vestu Wollie v krásné hnědé barvě, nebo dlouhé fázonkovej vesty také v krásném hnědém odstínu.

nové produkty jeseň/zima 21 Lull

Budeme velmi rádi, pokud si i v této kolekci najdeš nový oblíbený kousek a doplníš svou Lull sbírku. Snažili jsme se vytvořit nadčasové kousky, které jsou maximálně pohodlné a vytvořené pro naše měkoučké potřeby. Přejeme kolekci úspěch, a hlavně hodně spokojených uživatelek.

Za design tým,

Zuzka, Aďka, Anežka a Mišo

P.S.: Chceme tímto netradičně poděkovat našemu all-star dílenské týmu, tedy všem holkám, které naše nápady zhmotňují. V čele výroby s Blankou a střih vedoucí Zdenkou, které opět ukázaly své kouzelné ruce, sílu a vytrvalost. Jste úžasné! Děkujeme