lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Měkoučká dekáda plná timeless momentů
 

Měkoučká dekáda plná timeless momentů

Měkoučká dekáda plná timeless momentů

Focení kolekce Timeless bylo pro nás výjimečné. Přešla už celá dekáda, od kdy Lull spatřilo světlo světa, a tak jsme si na focení přizvali Lullinky, které s námi začínaly. V krásném prostředí zahrady v Cerové – Rozběhy, v domově našich zakladatelů Zuzky a Edy, jsme si opět vytvořili pohodovou atmosféru plnou příjemných chvil, dobré nálady a vzpomínek.


Během focení této jubilejní kolekce Timeless se nám podařilo natočit s našimi holkami opět i video. Sice nám trochu trvalo dát ho dohromady, ale podařilo se, a tak jsme ho vyvěsili na YouTube takto začátkem roku, kdy si bilancujeme co jsme zažili, co nás potkalo a co nás teprve čeká.
Už máme za sebou dokonce 11 let, což je krásné číslo a těšíme se na každý další rok, co přijde. Občas je to těžší, ale vždy příjemné, plné výzev, snů, odhodlání, ale i přešlapů, ale vždyť to k tomu patří.         
            

Děkujeme našim inspirativním a jedinečným Lullinkám, které vám v tomto videu popovídají něco o svých životních cestách, splněných snech a našich setkáních.
Krásný slunečný den, lounge na zahradě, 4 Lullinky a kolekce Timeless – dokonalá kombinace a podmínky pro rozjímání o tom, jak se z ničeho stane něco. Byly s námi od začátku, samy teprve začínaly a po 10 krásných letech se naše cesty znovu setkaly, abychom se trochu ohlédli a řekli si, kam jsme se dostali.
Valika Frištik - její baletní krok vedl od Slovenského národního divadla přes Perinbabu, až po osobní nirvánu mladé maminky.
Lucia Gulišová - provoněla Staré Město svými koláčky upečenými s láskou a procestovala nejeden kout světa.
Barbora Bakoš – inspirativní moderátorku Refresheru, více než ocenění Vicemiss Slovensko, charakterizuje její nadšení pro přírodu.
Dominika Morávková - zpěvačka, moderátorka, herečka, maminka 2 povedených dětiček a je jen otázkou času, kdy si vymyslí něco nového
Podělily se s námi o své vzpomínky na naše první setkání a na to, kudy vedly jejich kroky z Lull focení. Jsou to momenty, které nás ovlivní, jsou to rozhodnutí, která nás posouvají a je to náš přístup, který nás definuje.
Dostali jsme možnost nakouknout do jejich duše a mluvili jsme o inspiracích, neboť krása není všechno, čas nezastavíš, ale dary života jsou nadčasové.
O kameru, střih a samotné video se opět postaral náš kamarád Dušan Ďurkovič. Nezapomenutelné fotky nám udělal talentovaný Jakub Čajko a za krásný look dívek kromě matky přírody vděčíme i Borisi Bordácsovi, který nás svým šarmem a talentem provází už nějakou tu kolekci. Všem moc děkujeme a také bychom chtěli poděkovat i společnosti Bonami za zapůjčení doplňků.

Plňme si sny, běžme za svými touhami, i když tato cesta není vždy snadná a inspirujme se vzájemně.
            

Vaše Lull 

- - - - - - - - - -