lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY
 

KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY

KOMBINUJEME NAŠE PODŠITÉ VZOROVANÉ LEGÍNY

podšité aztécke legíny blog

Vždy myslíme trošku za hranice a chceme Ti přinést něco, co běžně v obchodech nenajdeš. Něco, co nejen potřebuješ, ale i chceš. Jedním z takových kousků jsou nepochybně naše podšité legíny. Loni sklízely úspěch, takže jsme je nemohly vynechat ani tuto sezónu. Vždyť měkké, teploučké legíny jsou v zimě doslova záchranou!

Tentokrát Ti je přinášíme v zajímavém geometrickém aztéckém vzoru. A přesto, že se může zdát, že tento druh legín je ideální hlavně na doma, není to úplně tak. Připravili jsme pro Tebe rovnou 4 outfity, které Tě mohou inspirovat k vytažení těchto legín do přírody i do města!

LEGÍNY GAMECHANGERS

blog podšité legíny outfit

Představ si situaci: Ležíš doma na gauči (shodou okolností v podšitých tmavomodrých legínách) a kámoška Tě chce vytáhnout na kávu. Venku je počasí jako v nějakém katastrofickém filmu, ale pokud zůstaneš doma, za chvíli k tomu gauči přirosteš. Takže, legíny si nech, prohoď přes ně delší svetr a aby Ti určitě nebylo chladno, i (naši) dlouhou vestu. Na nohy obuj tenisky (ale pouze v případě, že jedeš autem) a peněženku hoď do stylového batohu. Nezapomeň ani na šálu! Tak pěkně pokávičkuj a pak se vrať domů do své původní polohy.

podšité legíny gamechangers outfit blog

A nyní se přesuňme do přírody. Víkend, pohoda, lahoda. Chce to nějakou procházku. Pokud jdou tepláky mimo Tebe a na legíny je už zima, tak přesně naše podšité legíny jsou ideální. K nim postačí obyčejné tričko a kardigan pod zadek s kapucí. Nezapomeň na pevnou obuv, ve které Ti nebude chladno a dokážeš v ní jít nějaký ten kilometr!

LEGÍNY PATTERNZ

podšité legíny patternz outfit blog

Do školy i do práce třeba chodit i v zimě, a i když se ráno těžko vstává, nedá se tomu ujít. Náladu Ti (snad) zvednou teploučké legíny, ve kterých se budeš celý den cítit jako v pyžámku. Vezmi si k nim oversized košili (hlavně, ať je pod zadek, protože víš jak, legíny nejsou kalhoty) a na ni obleč svetr. Jednoduché, ale účinné, a i bez růžové velmi dívčí.

podšité legíny patternz blog outfit

Kde se všichni vidíme v zimě? Na horách! Minimálně jeden výjezd Tě určitě čeká a neboj se, nejsi jediná, která řeší co na sebe. Vypadat ve sněhu stylově, žensky a zároveň být v teple a pohodlí, to není jen tak, víme. Takže zkus to takto. K našim podšitým legínám si obleč šedou mikinu (neboť existuje něco univerzálnějšího?), pod kterou máš samozřejmě tílko a tričko s dlouhým rukávem. K této kombinaci výborně ladí naše Honey Comb bunda, ale jde hlavně o to, aby byla Tvá bunda teplá a pod zadek. Nevynechejme ani doplňky, které jsou v zimě důležitým elementem každého looku. Rukávníky, čepice a šála! Plus teplé a nepromokavé boty. Takto zvládneš bez problémů i koulovačku! :)