lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Kolekce Timeless
 

Kolekce Timeless

Kolekce Timeless

Milé Lullinky - je to tady!

Na každou novou kolekci se těšíme stejně jako vy! Netrpělivě čekáme na první reakce a komentáře, na první objednávky a názory. Dlouhé a dlouhé měsíce naší práce vám pak s napětím představíme na našem e-shopu a čekáme na první objednávky.

 


 

Tato kolekce je trošičku jiná než ty tradiční, na které jste u nás zvyklé. To, že slavíme desáté narozeniny není žádné tajemství a během celého roku 2020 jsme vám přinášeli množství překvapení, slev, výhodných nákupů a jiných dárků. Naše nová kolekce je dalším z těchto překvapení. 

Kolekci jsme pečlivě skládali a spojovali na základě vašich podnětů, názorů, připomínek a modelů, které nevyšly na všechny Lullinky. Spouštěli jsme hlasování o barvách materiálů, četli jsme každý váš komentář k produktům, poctivě jsme testovali všechny materiály a střihy. A nešlo to jinak, než vrátit to nejlepší z nejlepšího do jedné kolekce, kterou jsme nazvali „Timeless“. (v překladu - nadčasový)

Cítíme to tak, že všechny tyto věci, oblíbené vesty, kardigany, šaty, manšestráky a trička, které jste si během naší historie zamilovali, patří do této nadčasové jubilejní kolekce naší značky. Staré známé střihy jsme však zase o něco vylepšili. Díky vašim bystrým připomínkám jsme upravili průkrčník, přidali prodloužené verze některých modelů, přinesli do kolekcí černou barvu či neutrální zemité tóny.

Rozšířili jsme ekologickou linii produktů, sehnali recyklovatelné a certifikované materiály, abychom vám přinesli to nejkvalitnější od světových výrobců látek.  Vytvořili jsme první organické tepláčky ze 100% organické bavlny, na které jsme si materiál přivezli z Itálie. Je vytvořen z ECOTEC® SMART COTTON příze, při které se oproti klasické či organické bavlně šetří až 77,9% vody, 56,3% CO2 emisí a až 56,6% méně energie.

Tuto sezónu jsme vsadili na oblíbené barvy a vytvořili jsme nadčasové kousky, které doufáme, že budete s radostí nosit několik sezón. Lull již není jen o měkoučkém kardiganu či pyžámku. Jsme rodina, kterou jste vytvořili vy, naše Lullinky, záleží vám na životním prostředí, kvalitním oblečení a rozvoji slovenské módy. Nám v Lull záleží na vás, a proto každou sezónu usilujeme o lepší a lepší kolekci. Věříme, že si naše nové měkoučké věci zamilujete a s hrdostí budete nosit naši značku Lull. 

S měkoučkým pozdravem

Dizajnérka Zuzka