lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Kolekce New Cycle 2020
 

Kolekce New Cycle 2020

Kolekce New Cycle 2020

Představujeme vůbec první New Cycle kolekci v historii naší měkoučké značky. I ty jsi zvědavá co přináší a co se vlastně skrývá pod pojmem New Cycle?

 


 

Nová kolekce Lull 2020

 

Naše milé Lullinky,

představujeme vám kolekci New Cycle, kterou se nám podařilo navrhnout ze zbylých materiálů, které se nám začaly pomalu, ale jistě kupit nevyužité ve skladu. Látky z předchozích kolekcí v několika desítkách metrů, na které nikdy nebyl čas zamyslet se, co s nimi a tak nyní dostali šanci na nový cyklus - život Takže i díky koroně a nejisté situaci jsme dali hlavy, ruce dohromady a vytvořili nové jedinečné kousky, z nichž máme opravdu radost. A i když jich není mnoho, o to cennější pro nás jsou. Pokud se vám zalíbí tento nový koncept mini kolekce, z látek čekajících na nový životní cyklus - máme je stále dost a rádi vám opět přineseme.

KOLEKCE NEW CYCLE 2020

Potěšíme i maminky, které nás víckrát prosily o model na kojení, či jednoduchá basic trička s krátkým rukávem, které se vždy hodí. Upgradovali jsme trochu i oblíbené „Edovy“ šaty, abyste měly alternativu i v chladnějším počasí. A velmi jsme spokojeni i s novým střihem tepláků, které jsou skutečně loungy!

Doufáme, že nové věcičky se vám budou také líbit a hlavně dobře nosit!

Vymysleli jsme také nový styl e-shopového focení v reálném prostředí, tak věříme, že potěšíme i lepším zobrazením barev na denním světle.  

Přeji krásný zbytek léta Lullinky, užívejte si!

S měkoučkým pozdravem

designérka Zuzka 

#keeplovingandcaring