lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Každá jsme jiná a jedinečná
 

Každá jsme jiná a jedinečná

Každá jsme jiná a jedinečná

Jelikož jsme každá jiná a jedinečná, může se stát, že nám oblečení nesedne tak, jak bychom si představovali. Možná Ti s tím umíme pomoci: 

Dej nám prosím vědět, o který konkrétní produkt jde, a co bys na něm potřebovala upravit a my se pokusíme splnit Tvé přání. Jelikož každá úprava má svá specifika, nedisponujeme předem určenými cenami a dobou trvání úpravy. Konkrétní postup si projdeme s Tebou individuálně. Ovšem pokusíme se, aby byla úprava cenově přijatelná a Ty v první řadě spokojená, že máš na sobě oblečko, co dokonale sedí.

Kontaktovat ohledně úpravy nás můžeš mailem na info@lull.cz, telefonicky nebo i na IG a FB. Také můžeš udělat i objednávku na požadovaný produkt, ať Ti ho někdo nevyfoukne a do poznámky v pokladně nám dej vědět, že bys ráda věcičku upravila. My Tě budeme následně kontaktovat a projdeme si s Tebou postup.

Děkujeme,

Lull 💜

P.S.: V minulosti jsme úpravy nabízeli a byly mezi Vámi vcelku oblíbené, po nějaké době jsme je však museli stopnout nebo jsme nestíhali. Nyní jsme prošli organizačními změnami v rámci naší dílny a opět se nám naskytla tato možnost, tak jsme si řekli, že Vám ji nabídneme a uvidíme, jak to půjde. Držme si palce