lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > JAK OPTICKY PRODLOUŽIT POSTAVU
 

JAK OPTICKY PRODLOUŽIT POSTAVU

JAK OPTICKY PRODLOUŽIT POSTAVU

Řekněme si rovnou, že postavu modelky mají většinou pouze modelky. Není na tom nic špatného a nás ta různorodost baví, ale je to od nepaměti tak, že přáním většiny žen je (alespoň) opticky svoji postavu prodloužit. Vždyť jinak by nezačaly nosit podpatky, ne? J Nemusíš být žádným kouzelníkem, aby si vytvořila optickou iluzi vyšší postavy. Stačí pár osvědčených triků a je to v suchu. A my v LULL máme pro Tebe kousky, se kterými to dokážeš.

Na začátek si řekneme pár obecných triků, které prodlouží postavu:

 

  • Outfity tón v tónu.
  • Outfit musí mít rovnováhu, pokud máš úzký spodek, můžeš zvolit volnější vršek a naopak, ale vyhni se kombinaci volných kalhot / sukně a oversized topu, v outfitu se ztratíš.
  • Jednoduché splývavé střihy.
  • Úzké sukně (se zvýšeným pasem) nebo šaty do poloviny lýtek - ideálně s podpatky nebo teniskami na hrubší podrážce.
  • Úzké kalhoty / rifle bez ohrnutí. Ideální je skinny střih.

A teď přejděme rovnou ke konkrétním kouskům. LULL jich má hned několik. :)

 

Široké kalhoty rozhodně nejsou pouze pro vysoké slečny. Naopak, zkus je, i pokud jsi nižší, krásně prodlouží postavu díky vyššímu pasu délce až po zem! Ještě lepší výsledek dosáhneš, pokud je zkombinuješ s úzkým tričkem ve stejném tónu. A co si k nim obout? Pokud se chceš vyhnout podpatkům, tak určitě tenisky s vyšší podrážkou.

 

Dlouhá vesta rovného střihu je naším oblíbeným kouskem. Jeden z důvodů je i ten, že prodlužuje postavu, a to nemusíš mít na nohách 10 centimetrové podpatky (ale samozřejmě můžeš). Je to přesně příklad jednoduchého splývavého střihu, o kterém jsme psali výše, a v případě potřeby si šňůrkou můžeš jemně zvýraznit pas. Zkombinuj ji například s úzkými elastickými indigo legínami! Pokud zvolíš tmavomodrou vestu, bude tvůj outfit i tón v tónu. :)

 

 

A posledním kouskem, který Ti dnes ukážeme, jsou naše pohodlné a navíc i praktické šaty (neboť ono šaty jsou tak všeobecně praktické, že máš najednou oblečený i vrch i spodek. Breaking news, víme.) Jsou velmi ženské, protože jemně kopírují tvar těla. Jejich délka sahá akorát do poloviny lýtek a proužkovaný materiál (svisle, samozřejmě) postavu opticky prodlouží, i kdybys nechtěla.

P.S.: Modelka má 154 cm! :)