lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Fashion Revolution Week už i na Slovensku
 

Fashion Revolution Week už i na Slovensku

Fashion Revolution Week už i na Slovensku

Naše milé dámy a slečny, měly jste už možnost slyšet o Fashion Revolution týdnu? Toto mimořádné speciální hnutí vzniklo v Londýně poté, co v továrně na výrobu oblečení v Bangladéši zahynulo mnoho lidí v důsledku zhroucení budovy. Fashion Revolution je tedy krásné gesto ze strany našich britských kámošů. Vyzývá nás všechny i Vás milé Lullinky, abychom se zajímali o naši módu. Právě proto se již několik let každoročně 24. dubna koná Fashion Revolution Week. Poukazuje na to, že transparentnost je v módním průmyslu důležitá a každý človíček se může oblékat doslova "eticky". Tak tedy drahé Lullinky, jdete do toho s námi?

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku

 

 

„Kdo vyrobil moje šaty?“ (#whomademyclothes) stojí za optání

Víte, co je na tom zajímavé? Během tohoto týdne můžete naplno využívat svůj Instagram a přidávat fotky ve Vašich nejoblíbenějších outfitech. Ať už jde o měkoučkou mikinu nebo dokonce plátěnou čelenku na vlasy, to už je jen a jen na Vás. Návod k "JAK NA TO" je úžasně jednoduchý. Stačí se vyfotit v oblečení naruby tak, aby bylo vpředu jasně vidět jméno výrobce. Následuje nahrání této nebo několika (nestyďte se, vždyť jste krásné ☺) selfie na sociální sítě s označením @značka#whomademyclothes#slovakia a celý proces je hotový. Označit to můžete například takto Hey @Desigual I'd love to know #whomademyclothes #slovakia

Viete čo je na tom zaujímavé? Počas tohto týždňa môžete naplo využívať svoj Instagram a pridávať fotky vo vašich najobľúbenejších kúskoch oblečenia. Či už ide o mäkučkú mikinu alebo dokonca plátennú čelenku na vlasy to je už len a len na vás. Návod k „AKO NA TO“ je úžasne jednoduchý. Stačí sa vyfotiť v oblečení naruby tak, aby bolo vpredu jasne vidieť meno výrobcu. Nasleduje nahratie tejto alebo niekoľkých (nehanbite sa, veď ste krásne ☺) selfie na sociálne siete s označením @značka#whomademyclothes#slovakia a celý proces je hotový. Označiť to môžete napríklad takto Hey @Desigual I’d love to know #whomademyclothes #slovakia

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku

 

Když je označení #imadeyourclothes pýcha dizajnéra

To, že v Lull myslíme po slovensky, bychom Vám rádi ukázali i takto vizuálně. Všechny naše rozkošné produkty jsou vyráběny s láskou na Slovensku našimi výjimečnými švadlenami. Označení #imadeyourclothes používají značky a výrobci, kteří jsou hrdí na to, že své oblečení vyrábějí poctivě a my v Lull patříme k jedním z nich. Nakonec, přesvědčit se můžete sami (viz foto).

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krásné gesto

Určitě nám dáte za pravdu, že Fashion Revolution Week a jeho celá myšlenka se zasíláním Selfie na internet je krásným gestem. Zkusme být nejen krásné, ale i morální a odvážné. A pokud by si nějaká Lullinka náhodou myslela, že je v tom sama, tak právě Tebe chceme ujistit, že tomu tak není! Tuto Fashion Revolution kampaň na Slovensku podpořilo několik známých osobností. Mezi ně patří například královna intelektu – Adéla Banášová, vždy empatický Maroš Kramár, špičková módní designérka Lýdia Eckhardt, zástupkyně jemnosti Sonička Müllerová a mnozí jiní. Tak co Lullinky, podpoříte toto milé gesto také?

Lull_Blog_Fashion Revolution Week už aj na Slovensku