lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > Lull o marketech a trzích
 

Lull o marketech a trzích

Lull o marketech a trzích

 

Markety a trhy už dávno nejsou pouze o designových vychytávkách. Jsou místem, kde mizí hranice online světa, otevírají se nové možnosti a symbióza mezi zákazníkem a obchodníkem je přímo hmatatelná.

 

My v Lull zbožňujeme různé trhy a to hlavně z jednoho prostého důvodu. Právě tam se s Vámi, našimi zákaznicemi, můžeme setkat osobně. Právě tam můžeme prohodit pár slov a poznat se blíže. Vy vidíte, kdo stojí za oblečením, které s láskou nosíte, a my zas vidíme a vnímáme Vás. Samozřejmě už dlouho víme, že nejste pouze čísla objednávek, ale osobní kontakt a Vaše krásné slova či Vaše jedinečné příběhy nás vždy inspirují posouvat se dál a navrhovat pro Vás ty nejlepší měkoučké kousky. Užíváme si každou minutu skvělé atmosféry a čerpáme z ní energii, kterou pak vracíme zpět Vám v Lull kolekcích.

 

Sedm statečných marketů

 

V druhé polovině tohoto roku se nám podařilo dosáhnout perfektní milník. Během předchozích měsíců jsme byli součástí až sedmi marketů. Kromě slovenských stálic jako jsou Urban Market a Sasha v Tržnici, jsme představili Lull věcičky i na pražském Le Marketu, vídeňském Edelstoffe a na Freschmarkete ve Vídni, Linci a Grazu.

 

Díky tomu, že s našimi kolekcemi cestujeme i za hranice Slovenska, máme možnost vidět různé evropské markety a umíme tak porovnat kvalitu těch našich s těmi zahraničními. Oba trhy, Sasha v Tržnici i Urban Market jsou na vysoké úrovni a jsme vděční, že se u nás našli lidé s odvahou se do tak náročných projektů pustit.

 

Stará tržnice je krásným éterickým místem, jen nás trochu mrzí, že jsme si nemohli sami určit polohu našeho stánku. Urban Market letos bohužel nenaplnil naše očekávání, ale co se dá dělat, člověk počasí neovlivní. A přestože si umíme představit jak je to náročné, do budoucna by organizátoři mohli zapracovat na lepší organizaci.

 

Mezi naše letošní topky patří určitě LeMarket v Praze. Pokud budete mít někdy cestu do této české metropole, určitě si ho nenechte ujít. Čisté vzdušné prostory, DJ a celková organizace jsou na velmi vysoké úrovni. Přesvědčit se o tom můžete i Vy v našem videu!

 

 

 

 

Za návštěvu stojí i rakouské markety. Všechny vynikají prostorami, v nichž se konají. Pohodoví návštěvníci si mohou pochutnat v jídelním koutku a zabavit se různými aktivitami. Myslím, že se můžeme do budoucna inspirovat!

 

Osobní kontakt nad zlato

 

Na marketech si užíváme prezentaci naší tvorby, to je jasné, ale co nás na ně táhne mnohem víc, jste právě Vy. Jedno osobní setkání je lepší než 10 e-mailů. Rádi si s Vámi povídáme, rádi Vám poradíme a zasmějeme se s Vámi.

 

A víte, co děláme, když se market vyprázdní? Asi to co vy po náročném pracovním dni. Po 14 hodinách na nohou si rádi posedíme při drinku nebo dobrém jídle s ostatními prodejci. Vzájemně se inspirujeme, řekneme si, co máme nového nebo se jen tak bavíme o módě a projektech, do kterých vkládáme srdce i duši. Pro vás. :)