JAK NOSIT TEPLÁKY

 
 
 

lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > JAK NOSIT TEPLÁKY
 

JAK NOSIT TEPLÁKY

JAK NOSIT TEPLÁKY

Začneme takým klišé, ktoré určite dobre poznáš – nie je dôležité, čo nosíš, ale ako to nosíš. S tou prvou časťou sa nestotožňujeme, predsa len, v dnešnej dobe je na mieste dbať na to, odkiaľ oblečenie pochádza a z čoho je vyrobené, ale pod druhú vetu sa podpíšeme vlastnou krvou!

Tepláky Explore Origins
 

Pokud Ti stejně jako nám záleží na původu Tvého oblečení, si tu správně, protože navrhujeme i šijeme na Slovensku z těch nejlepších evropských látek. Pojďme však k té druhé části. Každý kus oblečení se dá sladit bídně i světově. S novou kolekcí bychom Ti proto rádi představili nový koncept článků, kde Ti ukážeme několik možností, jak naše měkoučké LULL věci kombinovat. Mohou Ti sloužit jako inspirace nebo klidně i jasná předloha.

V první části jsme se zaměřili na tepláky. My v LULL je milujeme, protože ty naše vypadají výborně do města i do práce a pohodlnost je zaručena! Tepláky (ale nebavíme se o těch vytahaných, to je snad jasné :) už dávno nejsou kouskem, který nosíme jen doma, na sport či do fitka. Díky trendům a uvolněné atmosféře v módě se postupně dostaly i do ulic. Dnes již není tabu vytáhnout tepláky na běžný den, pokud jich nezkombinuješ s o tři čísla větší mikinou, ale něčím stylovějším a na první pohled nečekaným.

 

Tepláky Explore Origins

Obleč si k teplákům volnější triko s nápisem či potiskem své oblíbené rockové kapely! Přes ramena přehoď koženou či koženkovou bundu a základ nenáročného a maximálně stylového outfitu je hotový. Na nohy se hodí plátěné tenisky a zapomeň na to, že si věci hodíš do batohu. Midi kabelka (crossbody nebo s řetízkovým páskem) je tím správným kontrastem, který však s outfitem ladí více než sportovní batoh.

 

Tepláky Time for a fix

Proužkované tričko je klasika, kterou předpokládáme, že máš doma i ty. Stejně tak oblíbené bílé tenisky, které jsou k našim teplákům ideálním doplňkem. Namísto bundičky doplň outfit naší dlouhou tmavomodrou vestou, která Tě příjemně zahřeje a působí velmi uvolněně, ale luxusně zároveň (odzkoušeno, ověřené! :). Vzhledem k tomu, že vesta je velmi ženská, můžeš si v případě potřeby (bad hair day známe všichni) hodit na hlavu naši pletenou čepici a všechny nutnosti zas hodit do trendového batůžku.

 

Tepláky Time for a fix

Přísaháme na základní kousky, bez kterých se žádný šatník neobejde. Jedním z nich je (zcela překvapivě) bavlněné bílé tričko. V kombinaci s oversized denimovou vestou (ty nejlepší najdeš v sekáči) a kloboukem, vznikne s tepláky nečekaný výsledek ideální do města. Toto budeš chtít nosit každý den! Všechny důležitosti i zbytečnosti, které s sebou vláčíme, se ti poctivě vejdou do velké hnědé tašky, kterou můžeš (ale nemusíš) sladit s krémovými teniskami.

TIP: Naše tepláky mají při kotníku zúženou gumu, proto je jemně vyhrň nad kotník!

P.S .: Nezapomeň se nám ve svých LULL kombinacích vyfotit a označit nás na Instagram @lullloungewear a lullloungewear. Jsme zvědaví :)