lull loungewear

 
 
 
Home > Blog > FOTILI JSME PODZIMNÍ NOVINKY DO E-SHOPU
 

FOTILI JSME PODZIMNÍ NOVINKY DO E-SHOPU

FOTILI JSME PODZIMNÍ NOVINKY DO E-SHOPU

Už jsme Ti v předchozím blogu vzpomínali, že tato sezóna nás spolkla jako vlna, za což jsme samozřejmě vděční, ale potřebovali jsme nabídku doplnit o nové kousky. Tentokrát Tě vezmeme do zákulisí focení dalších novinek, které přibydou do sbírky už příští týden.



Jelikož jsme skoro za měsíc vyprodali všechny naše podšité bundy, nemohli jsme tento oblíbený model nechat nadále nedostupný a připravili jsme teploučké a měkoučké bundičky ve dvou nových barvách. K bundě jsme připravili i barevně ladící čepici a šálu. Kromě podšitých bund se můžete těšit i na nové kardigany a župany.

 

Poté, co jsme všechno doladili, přišel čas na focení. Každý produkt musí být profesionálně nafocen tak, aby co nejvíce odpovídal realitě. Jelikož všechny naše věci prodáváme přes e-shop, je to naše MUST. Jak už možná víte, dlouhodobě spolupracujeme s profesionálním fotografem Jakubom ČajkomJiž tradičně, jsme se za ním vydali do jeho společného studia v Bratislavě s názvem  BASE Factory, kde jsme celé odpoledne dofocovali podzimní novinky.



Modelku nám tentokrát dělala, vždy vysmátá Valika S., profesionální baletka ze SND. Po příchodu vizážistky Dominiky B., začala příprava make-upu a úpravy vlasů. S Dominikou to také není naše první spolupráce, takže celé focení probíhalo ve velmi uvolněné a pohodové atmosféře. Zatímco se modelka líčila, my jsme všechno vybalili a pověsili na věšák. Všechny věcičky jsme pěkně prošli "Steamer", kterým stačí jen jemně projít po látce a tryskem horké páry se oblečení vyrovnává. Jakub nastavuje světla a s naší pomocí připravuje stěny.

Ještě poslední dolaďování.

Vše připraveno, může se začít fotit!

Ještě jedny rukávníky a jsme hotovi :).

Po focení přichází na řadu výběr fotek a jejich následná úprava. Když máme finální fotky, nové produkty se mohou začít nahazovat na web spolu se všemi informacemi, abyste si je mohli objednat z pohodlí vašeho domova.

Všechny novinky již brzy na našem webu. Budeme vás o tom informovat prostřednictvím naší FB stránky.